شرکت دمنده؛ برند برتر صنعت هواکش در ایران و منطقه فعالیت خود را بهعنوان پیشتاز در تولید انواع فن و الکتروموتور در سال ۱۳۴۶ با سرمایهگذاری بخش خصوصی و با عزم راسخ و همت بلند مدیرعامل شرکت احمد بستانچی، یکی از کار آفرینان برتر کشور، آغاز کرده است.
به گزارش سایت اخبار نمایشگاهها، این شرکت با تکیه بر تواناییهای خود در عرصههای علم و فناوری و همچنین تواناییهای برجسته مدیریتی توانسته روز به روز در این عرصه به سرعت ترقی کرده و با ایجاد محصولات جدید و با کیفیت یکی از ارکان اصلی صنعت فن و هواکش در ایران و خاورمیانه باشد.
دمنده با ظرفیت تولید سالانه ۱۴ میلیون و ۷۵۰ هزار دستگاه انواع هواکش و الکتروموتور میتواند پاسخگوی نیاز روز مشتریان با افزایش سهم خود در بازارهای داخلی و همچنین حضور در بازارهای جهانی و صادرات به بیش از ۱۶ کشور از جمله عراق، افغانستان، ارمنستان و … باشد.
در همین زمینه، مدیرعامل شرکت دمنده با اشاره به سوابق خود، اظهار کرد: فعالیت خودم را از سال ۱۳۴۶ با تعمیر و سیمپیچی الکتروموتور آغاز کردم و پس از دو سال با پیشنهاد برخی از دوستان وارد فعالیت در صنعت تهویه شدم. از همان سالهای ابتدایی شروع به ساخت هواکش کردم و بعد از مدتی با تغییر شرایط مملکت و کمبود فراوان الکتروموتور وارد این عرصه شده و نهایتاً طی این ۵۵ سال فعالیت، دمنده توانست با ایجاد اشتغال برای بیش از ۱۰۰۰ نفر و بهکارگیری تکنولوژیهای نوین دنیا در تولید فن و با داشتن مجهزترین و پیشرفتهترین آزمایشگاه تحقیق و توسعه در خاورمیانه به تولید ۱۵۰ نوع الکتروموتور و بیش از ۴۵۰ نوع محصول اعم از هواکشهای آکسیال (خانگی، صنعتی و تاسیساتی)، انواع فنهای لوازم خانگی، فنهای سانتریفیوژ فوروارد و بکوارد، هواکشهای سقفی رادیال، انواع بلوئرها و انواع هواکشهای سیلندری و … دست یابد.
احمد بستانچی افزود: دمنده اولین و تنها تولیدکننده جت فنهای ضد حریق پارکینگی (F300) و با عملکرد خاص و مورد تایید سازمان نظام مهندسی و آتشنشانی است.
وی با اشاره به سهم شرکت مطرح دمنده از بازار، گفت: شرکت دمنده بیش از ۵۰ درصد از بازار داخل را در اختیار خود دارد و بیشترین فنهای خانگی در ایران را تولید میکند.
مدیرعامل شرکت دمنده با اشاره به بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی لوازم خانگی، اظهار کرد: خوشبختانه، بهرغم وجود کرونا، شرکتها و برندهای بزرگی در نمایشگاه حضور داشتند و فرصت مهم و مغتمنی برای ایجاد تعاملات تجاری بین واحدهای تولیدی و صنعتی به وجود آمد.
وی با اشاره به مشکلات پیش روی شرکت دمنده، تصریح کرد: یکی از مشکلات اساسی ما موضوع صادرات است؛ چرا که بخش عمدهای از تولیدات دمنده صادر میشود، اما در برگشت پول و ارتباطات مالی با مشکلات خاصی روبهرو هستیم.
مدیرعامل شرکت دمنده در پایان خاطرنشان کردند: متولیان صنعت باید در یاری رساندن به تولیدکنندگان همکاری مناسبتری به خرج دهند و تسهیلات بانکی و گمرگی بیشتری در اختیار شرکتهای باسابقه و ارزآور قرار دهند.