دادستان تهران قطعی برق واحدهای تولیدی و صنعتی به علت ناترازی انرژی را یکی از مشکلات و گلایههای تولیدکنندگان در سالهای اخیر برشمرد و گفت: با ایجاد زیرساختهای لازم در واحدهای تولیدی به ویژه شهرکهای صنعتی باید از قطعی برق و گاز این اماکن مخصوصاً واحدهای تولید صنایع غذایی که نیاز اصلی و اولیه مردم هستند تا حد ممکن جلوگیری کرد.
به گزارش اهام ایران، علی صالحی در اجرای منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر حمایت همهجانبه از تولید و تحقق شعار سال با عنوان «سرمایهگذاری برای تولید» همچنین تاکیدهای رئیس قوه قضاییه در خصوص کمک به رفع موانع و مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی به همراه جمعی از مدیران قضایی و معاونان وزارتخانههای صنعت، معدن و تجارت و جهادکشاورزی از شرکتهای تولیدی روغنهای خوراکی بهشهر و مشکات بازدید کرد.
وی در این بازدید از بخشهای مختلف این واحد تولیدی و صنعتی از قبیل سالن تولید روغن مایع، جامد و سالن شورتنینگ و مارگارین و سایر بخشها و خطوط تولید این شرکت بازدید کرد و در جریان نحوه تولید، فعالیت و مشکلات پیش روی این واحد تولیدی قرار گرفت.
تلاش برای تحقق شعار سال
دادستان تهران در این جلسه ضمن شنیدن مشکلات مدیران این واحدهای تولیدی و اظهارات مدیران و مسئولان دولتی با اشاره به نامگذاری شعار سال با عنوان «سرمایه گذاری برای تولید»، اظهار کرد: همه دستگاههای اجرایی و بخشهای مختلف در کشور باید برای تحقق شعار سال تمام تلاش خود را به کار گیرند تا شاهد اجرای اوامر رهبر معظم انقلاب به بهترین شکل ممکن باشیم.
وی افزود: در دستگاه قضایی با تمام توان در کنار تولیدکنندگان و کارآفرینان کشور هستیم و همراه با دستگاههای اجرایی متولی تولید و اشتغال برای رونق اقتصاد و تولید کشور اسلامی تلاش خواهیم کرد.
دادستان تهران اضافه کرد: رویکرد قوه قضاییه در این زمینه همانگونه که رئیس عدلیه اخیرا در جلسه شورای عالی قضایی بر آن تاکید داشتند این است که مشکلات این قبیل افراد را حل و جهت کمک به ایشان همکاری لازم صورت گیرد البته رفع مشکلات تولید نیازمند تلاش همه قوا و بخش خصوصی است.
تاکید بر پرهیز از صدور بخشنامههای خلق الساعه توسط مدیران
وی، وجود بخشنامهها و آییننامههای خلقالساعه را یکی از بزرگترین چالشهای پیش روی تولیدکنندگان دانست و تصریح کرد: سرمایه گذاران و تولیدکنندگان برای فعالیت اقتصادی و تولیدی خود برنامه ریزیهای خاصی دارند و نباید این گونه باشد که با یک بخشنامه یا آییننامه جدید تمام زحمات و تلاشهای در برخی موارد یک ساله و چند ساله آنها بر باد رود.
صالحی افزود: نباید اجازه دهیم که این بخشنامهها موجب ابتر ماندن برنامهریزیها و سازماندهیهای تولید کنندگان و صنعتگران شود. باید دقت کرد که صدور بخشنامههای جدید باید در راستای رفع مشکلات تولیدکنندگان نه گره زدن به مشکلات آنها باشد.
ایجاد عدالت حداکثری در اعطای مجوز ثبت سفارش
دادستان تهران خاطرنشان کرد: با توجه به گلایه تعدادی از تولیدکنندگان در مورد عدم توجه به (سهم از بازار) و عمل به انجام تعهدات ارزی در مهلتهای تعیینی بر اعطای مجوز ثبت سفارش بر اساس عدالت و تدوین ساز و کار شفاف به منظور امتیاز دهی به متقاضیان ثبت سفارش و اعطای این مجوز بر اساس امتیازات تاکید کرد.
صالحی گفت: در رابطه با تاخیر در تخصیص ارز نیز که موجب گلایه فعالان صنف تولید روغن شده بود نیز، با توجه به مصوبات این جلسه، مطالبات ارزی تا آذرماه واردکنندگان مواد اولیه تولید روغن، در سریعترین زمان ممکن طی پرداخت میشود و مابقی آن نیز پرداخت خواهد شد.
وی از مدیران این واحد تولیدی خواست در جهت ترخیص روغنهای موجود در بنادر و واحدهای تولیدی اقدام تا مشکلی برای مردم در این خصوص ایجاد نشود.
دادستان تهران ادامه داد: تامین نیازمندیهای اولیه مردم باید اولین خواسته و هدف همه ما در دولت، حاکمیت و بخش خصوصی باشد. ما نیز بر اساس رسالت و وظیفه خود تلاش میکنیم راه را برای تولید کنندگان هموار و مشکلات آنها را تا حد ممکن مرتفع کنیم.
صالحی در تشریح اقدامات و تدابیر دادستانی تهران برای حمایت از تولیدکنندگان و صنعتگران نیز، گفت: در دادستانی تهران یک شماره اختصاصی ۰۹۹۶۱۰۰۹۹۵۰ دارای قابلیت دریافت پیامک به منظور ارتباط واحدهای تولیدی و صنعتی فعال کردهایم و فعالان اقتصادی و تولیدی میتوانند از طریق این شماره مشکلات خود را به این دادستانی انتقال دهند؛ که متعاقبا از طریق طرح در کارگروه اقتصاد مقاومتی یا برگزاری جلسه و یا مکاتبه قضایی در خصوص حل مشکل آنان اقدام میشود.
منبع؛ ایرنا