نسرین اوجاقی دبیر انجمن اقتصادی و ملی صنایع لوازم خانگی از خط تولید کارخانه پاکشوما بازدید کرد و در این بازدید حسین اسحاقی، قائم مقام این شرکت که وی را همراهی میکرد از روند تولید و برنامه های این شرکت سخن گفت.
به گزارش اهام ایران، حسین اسحاقی، قائم مقام مدیر عامل پاکشو در ابتدا توضیح مختصری در خصوص تاریخچه این شرکت داد و گفت این شرکت از سال ۱۳۵۴ تولید خود را با برند لیدی» «واش با تولید ماشین لباسشویی سطلی آغاز کرد و پس از انقلاب نام این شرکت به «پاکشوما» تغییر کرد؛ امروزه این شرکت ۳۰۰ هزار متر فضای تولیدی دارد.
وی در ادامه به فازهای مختلف این شرکت اشاره داشت و توضیح داد فاز اول این شرکت توسعه لوازم خانگی خط)،پرس ،تزریق قیمت (رنگ .بود فاز دوم ،پاکشوما تولید قطعات پلاستیکی و فاز سوم پاکشوما تولید کولرگازی بوده است.
اسحاقی با اعلام این خبر که فاز چهارم پاکشوما تا یک ماه آینده راه اندازی خواهد شد اعلام کرد در این فاز تولید لولههای مسی انجام خواهد شد.
این مقام مسئول در شرکت پاکشوما در پاسخ به این سوال که چرا این شرکت به سمت تولید لوله های مسی رفته است توضیح :داد یک بخشی از این لولهها برای تولیدات خود شرکت مورد نیاز است و یک بخش دیگر برای رفع نیاز بازار داخلی خواهد بود و اهم آن قرار ،است صادر شود. در همین راستا پاکشوما بزرگترین تولید کننده لولههای مسی در کشور با ظرفیت حدود ۲۵ هزار تن در سال خواهد
شد.
حسین اسحاقی خاطرنشان کرد برای راه اندازی فاز چهارم شرکت ،پاکشوما بیش از ۱۵ میلیون دلار سرمایه گذاری صورت گرفته است.
سبد کامل تولیدات پاکشوما در حوزه شوینده
وی با بیان اینکه شرکت پاکشوما اولین شرکتی است که تولیداتش در بخش شوینده کامل است، گفت این شرکت در حال حاضر ماشین لباسشویی با چندین ظرفیت و در چند نوع را تولید میکند ماشین لباسشویی ماشین ظرفشویی یخچال و کولرگازی اصلی ترین تولیدات این شرکت هستند.س
اسحاقی با بیان اینکه شرکت پاکشوما در حال حاضر با دو برند اروپایی کندی و زیرووات همکاری می کند افزود ما حتی با شرکت مایدیا قرارداد همکاری داریم اما به دلیل تحریمها فعلا برای همکاری و تولید با این شرکت ملاحضاتی داریم
رشد قارچ گونه شرکتهای لوازم خانگی
قائم مقام شرکت ،پاکشوما از رشد قارچ گونه شرکتهای مختلف در حوزه صنعت لوازم خانگی انتقاد کرد و سیاستگذاری اشتباه در سالهای اخیرا را عامل آن دانست و اظهار داشت: آزادسازی واردات لوازم خانگی و ایجاد رقابتی که در پی آن شکل میگرفت میتوانست بسیاری از شرکتها را که توان رقابت در بازار را نداشتند حذف ،کند اما انحصاری که در این حوزه به وجود آمد منجر به رشد بی رویه شرکتها در این صنعت شد.
او معتقد است که باید رقابت و رشد کیفی لوازم خانگی در کشور آنقدر شدید باشد که شرکتها نگرانی از ورود شرکتهای خارجی به بازار ایران نداشته باشند؛ در این میان شرکتی که نتواند در بازار دوام بیاورد قطعا حذف خواهد شد و با یک سیاستگذاری صحیح قطعا زمینه این امر امکان پذیر است.
وی با اعلام اینکه هر جا رقابت از بین برود انحصار به وجود میآید :گفت انحصار حتی در شرایط تحریم هم مطلوب هیچ بازاری نیست. او اضافه کرد در شرایط فعلی باید ارز تک نرخی شود چرا که ارز چند نرخی تنها منجر به رانت خواهد شد.