در نامه انجمن ملی صنایع لوازم خانگی ایران به ریاست ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز تاکید شد.
قاچاق کالا و ارز چالشی است که باعث ایجاد آسیبهای جدی به تمامی صنایع از جمله صنعت لوازم خانگی کشور شده است. دولت برای جلوگیری از آسیبهای وارده به تولیدات داخلی، ضمن ارائه تسهیلات و حمایت واقعی شرایط رقابت با تولیدکننده خارجی را برای تولیدکنندگان فراهم نماید، تا فرصتی به تولیدکنندگان برای رشد و ارتقای هر چه بیشتر کیفیت محصولاتشان داده شود.
به گزارش آهام ایران، در همین راستا انجمن ملی صنایع لوازم خانگی ایران در نامهای به سید مجید رضوی، رئیس محترم ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز به جایگاه صنعت لوازم خانگی به عنوان دومین صنعت پیشران و ابزار کارآمد کشور در توانمندسازی اقتصاد بدون نفت و توسعه اشتغال صنعتی کشور اشاره و عنوان کرد: این صنعت علیرغم کسب توفیقات ارزشمند حاصله در توسعه کمی و کیفی در طول قریب به پنج سال گذشته، افزون بر مشکل جاری معیشت مردم و کاهش توان خرید خانوادهها، کماکان با برخی مشکلات کلیدی و ریشهای نیز دستوپنجه نرم میکند.
انجمن ملی صنایع لوازم خانگی ایران از جولان انواع کالاها و محصولات فاقد اصالت و افزایش قاچاق (چه از منظر محصولات نهایی و چه اجزاء و قطعات) در بازار داخلی به عنوان چالش مهم این روزها یاد کرد و افزود: این دست از مشکلات، مانعی جدی برای استمرار پیشرفت صنعت خواهد بود.
این انجمن تاکید کرد: برنامهریزیها و سرمایهگذاریهای مختلفی توسط واحدهای تولیدی در این صنعت صورت گرفته است که نه تنها به رشد آن کمک کرده بلکه به بهبود شاخصهای کلان اقتصادی کشور نظیر: صادرات غیرنفتی، اشتغالزایی، سهم ارزش افزوده، تولید ناخالص ملّی، مصرف انرژی و… نیز اثرگذار بوده است.
این انجمن ملی و اقتصادی معتقد است عرضه محصولات قاچاق به هر شکل و عنوان در بازار موجب اخلال در نظام اقتصادی و آسیبهای جدی به چرخه تولید، تهدید تجارت و رقابت سالم، افزایش هزینه دولت، کاهش نرخ اشتغال، کاهش میل به سرمایهگذاریهای مولد داخلی بوده و در تقابل آشکار با رویکرد و شعار محوری بیش از یک دهه گذشته که به درستی به حمایت از تولید و کارآفرینی متمرکز بوده، خواهد شد.
در انتهای این نامه انجمن ملّی و اقتصادی صنایع لوازم خانگی ایران در کسوت بزرگترین تشکل ملّی ذیل اتاق ایران با سبقه ۴۲ ساله در این صنعت پیشران با دارا بودن زنجیره کامل تأمین و ارزش در دو طیف اصلی محصولسازان و قطعهسازان، به نمایندگی بیش از ۳۱۳ عضو فعال، اعلام آمادگی مجدد خود را جهت نقشآفرینی در تسهیل و بهبود محیط کسبوکار این صنعت به منظور کاهش خسارات جبرانناپذیر پدیده شوم قاچاق، نسبت به جمعآوری این قبیل کالاها در سطح بازار داخلی به وفور قابل مشاهده است، اعلام نمود.