[su_image_carousel source=”media: 1251″ crop=”16:9″ spacing=”no” align=”center” arrows=”no” dots=”no” link=”lightbox” autoplay=”15″ outline=”no”]
[su_note note_color=”#cbcbcb”] جلسه هیئت مدیره انجمن صنایع لوازم خانگی ایران روز یکشنبه ۲ شهریور ماه در محل انجمن برگزار شد. [/su_note]
هیئت مدیره انجمن در این جلسه میزبان دو مهمان ویژه ابتدا جناب آقای درویشی سرکنسول ایران در گوانجو (جنوب چین) و دیگری جناب آقای کوشا مدیرکل دفتر تبلیغات و مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، دکتر پرهامفر مدیرکل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز و آقای رامزی بودند.
ابتدا آقای دانیالی رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع لوازم خانگی ضمن عرض خوشامدگویی به حاضران و مهمانان با تأکید بر جایگاه ویژه صنعت لوازم خانگی به عنوان صنعت پیشران در کشور و همچنین جایگاه انجمن صنایع لوازم خانگی ایران با ۲۴۰ عضو اعم از تولیدکننده و قطعهساز اظهار داشت: انجمن میتواند همکاریهای ارزندهای را با اولویت تامین مواد اولیه، اجزا و قطعات واحدهای تولیدی از چین داشته باشد. سپس آقای درویشی سرکنسول ایران در گوانجو در خصوص قرارداد راهبردی ایران وچین موضوعاتی را مطرح و اظهار داشت: با توجه به اینکه گوانجو به عنوان ثروتمندترین ایالت چین سالانه حجمی بالغ بر ۵,۲ میلیارد دلار با ایران مبادلات تجاری دارد لذا فرصتهایی بسیار درخشان در زمینه همکاریهای صنعتی از جمله واردات، صادرات، تکنولوژی و تامین قطعات صنعتگران لوازم خانگی با این منطقه ویژه اقتصادی وجود دارد.
وی خاطر نشان کرد تنها منطقه ویژه اقتصادی گواندونگ در سال گذشته ۲,۳ میلیارد دلار واردات از ایران و ۱,۶ میلیارد دلار صادرات به ایران داشته است. وی همچنین پیشنهاد کرد انجمن صنایع لوازم خانگی ایران میتواند یک مرکز تحقیق و توسعه دراین ایالت راه اندازی و درخصوص صدور فناوریهای نوین از چین برای واحدهای تولیدی بهره بگیرد و برای این کار با معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور کمک بگیرند. در این نسشت هیئت مدیره انجمن از ایشان خواستند تا پیگیریهای لازم با بانک کنلون جهت اجازه افتتاح تامین کنندههای چینی را مهیا کند و شرکای جدید برای طرف ایرانی و اعضا انجمن صنایع لوازم خانگی را پیدا کند.
هیئت مدیره انجمن خواستار حضور شرکتهای لوازم خانگی چینی در نمایشگاه بین المللی لوازم خانگی ایران و همچین داشتن غرفهای در نمایشگاه لوازم خانگی گوانجو توسط انجمن شدند.
همکاریهای متقابل انجمن و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز
در بخش دوم این نشست، جناب آقایان کوشا، دکتر پرهام فر و رامزی از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز حضور داشتند که ضمن تأکید بر همکاریهای متقابل ستاد مبارزه با قاچاق و انجمن به عنوان یک ان جی او بزرگ در حوزه صنعت و تولید لوازم خانگی، موضوعاتی را در خصوص عدم دسترسی ستاد به آمار بیطرفانه مطرح و خواستار ارتباط تنگاتنگ انجمن با ستاد مبارزه با قاچاق کالا در جهت آگاهی بخشی و اصلاح الگوی عرضه و مصرف شدند.
در همین حال دکتر پرهامفر، مدیرکل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه پدیده مذموم قاچاق بهویژه در بخش لوازم خانگی همواره یکی از دغدغههای بزرگ کشور بوده است اظهار داشت: متاسفانه به دلیل اینکه هیچگاه آمار قابل اتکا و قابل اطمینانی در حوزه تولید داخلی صنعت لوازم خانگی در اختیار این ستاد وجود نداشته است لذا هرگاه که ستاد برای مقابله با این پدیده شوم اقدام عملیاتی میکند ترس بازدارندهای وجود دارد از اینکه اگر کالای قاچاق جمع آوری شود، آیا تولید داخل پاسخگوی نیاز بازار هست و چنانچه هست قیمتها افزایش پیدا نمیکند؟ همچنین در صورت جمع آوری کالا در سطح عرضه مشکلات امنیتی ناشی از آشفتگی در بازار بوجود نمیاید؟ وی خاطرنشان کرد: در صورتیکه همه تولیدکنندگان با ارائه آمار دقیق تولیدات خود در سامانه جامع تجارت و ارائه کد شناسه رهگیری اقدام نمایند، کمک بسیاری برای ما خواهد بود.
وی از هیئت مدیره انجمن خواست تا با ارائه آمار و اطلاعات بیطرفانه، همکاریهای لازم را با ستاد داشته باشند.
در ادامه این جلسه جناب آقای کوشا مدیر کل دفتر فرهنگی و مشارکتهای مردمی ستاد ضمن تأکید بر نقش آفرینی انجمن در خصوص اجرای ماده ۱۴ قانون مبارزه با قانون قاچاق کالا وارز که تمام دستگاهها را ملزم به انجام فعالیتهای فرهنگی در راستای با قاچاق کالا مینماید، اظهار داشت: انجمن صنایع لوازم خانگی ایران به عنوان یکی از ذینفعان در این مبارزه میتواند کمک مؤثری برای پیشبرد و ارتقا فرهنگ عمومی مصرف و جلوگیری از خرید کالای قاچاق با ستاد داشته باشد. وی افزود: در سالی که مزین به جهش تولید است، با انجام تبلیغات هوشمندانه افکار عمومی به سمت و سوی استفاده از کالای تولید داخل و جلوگیری از مصرف کالای قاچاق سوق دهد.
در ادامه این نشست همچنین جناب آقایان دانیالی، عراقی، رضوانی، صدیق، فتاحی، مصطفوی و تهرانچی هریک به بیان دغدغهها و موانع جدی بر سر راه تولید پرداخته و خاطرنشان نمودند که درصورت رفع موانع تولید و تامین مواد اولیه بخش صنعت لوازم خانگی، تولیدات داخلی پاسخگوی نیاز داخل بوده و هیچگونه نگرانی درخصوص تامین تقاضا در بازار توسط تولیدکنندگان وجود ندارد.
همچنین در پایان در یک جمعبندی کلی آقای هاشمی دبیرکل انجمن ضمن برشمردن تواناییهای انجمن صنایع لوازم خانگی ایران در خصوص همکاریهای متقابل فرهنگی با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، تأکید کرد: این انجمن با بیش از ۲۴۰ عضو آماده هرگونه همکاری به عنوان بازوی مشاورهای با ستاد بوده و در قالب یک تعامل دوسویه از ارائه هرگونه آمار و اطلاعات دقیق در حوزه تولید دریغ نخواهد کرد.
وی همچنین تأکید کرد: ظرفیتهای منصوبه در کشور در قالب محصولات لوازم خانگی کفاف بازار داخل را دارد و هیچ نگرانی از بابت کمبود کالا وجود ندارد. وی در عین حال افزود: در صورت عدم همکاری بانک مرکزی و وزارت صمت در خصوص تامین مواد اولیه، اجزائ و قطعات مورد نیاز صنعت لوازم خانگی، روزهای دشوار تولید تا پایان سال ادامه خواهد داشت و همه دستگاههای ذیربط باید در این خصوص چاره اندیشی کنند.
[su_button url=”https://ahamiran.com/?p=1245″ target=”blank” background=”#ffa112″ size=”5″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: camera”]گالری تصاویر [/su_button]