[su_image_carousel source=”media: 3161″ crop=”16:9″ spacing=”no” align=”center” arrows=”no” dots=”no” link=”lightbox” autoplay=”15″ outline=”no”]
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لوازم خانگی ایران «ال کا ایران»، عبدالله هندیانی در مراسم افتتاحیه بیستمین نمایشگاه لوازم خانگی حاضر شد و بررسی طرح شناسه کالا و اجرای آن از سوی شرکتهای تولیدکننده و غرفهداران را از دلایل حضور خود عنوان کرد.
معاون پیشگیری و کاهش تقاضای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پاسخ به سوال خبرنگار ال کا ایران اذعان کرد: خوشبختانه غرفه داران و شرکت های حاضر در نمایشگاه مقید به اجرای طرح شناسه کالا بوده و تمامی تولیدات آنها دارای این شناسه هستند که این امر نشان از سیاست گذاری درست ستاد مبارزه از قاچاق و کالا و ارز طی هماهنگی انجام شده با وزارت صمت است.
وی افزود: در حال حاضر ۷ قلم کالای اساسی ملزم به استفاده از شناسه کالا هستند که فروشندگان لوازم خانگی موظف اند که این شناسه را به خریدار نشان دهند و نکته حائز اهمیت این است که تمامی تولیدات داخلی و خارجی در صورت لغو ممنوعیت واردات لوازم خانگی باید به طور قطعی دارای این شناسه باشند.
عبدالله هندیانی با اشاره به تشخیص اصالت لوازم خانگی از طریق شناسه کالا و برنامه های ارائه شده عنوان کرد: مشتریان لوازم خانگی در هنگام خرید تنها به مارک و برند لوازم خانگی توجه نکنند و برای شناسایی لوازم خانگی اصلی از تقلبی و اطمینان از کیفیت کالای مورد نظر حتما به بررسی شناسه کالا بپردازند.
دکتر هندیانی در پاسخ به سوال خبرنگار ال کا ایران در خصوص پیشرفت و تاثیرات سامانه جامع گارانتی عنوان کرد: سامانه جامع گارانتی به خوبی از سوی سازمان حمایت عملیاتی شده است و مشتریان به محض خرید هفت قلم کالای اصلی می توانند کد گارانتی را از طریق پیامک دریافت می کنند.
معاون پیشگیری و کاهش تقاضای ستاد مبارزه با قاچاق کالا در پایان به افزایش ۳۰ الی ۴۰ درصدی تولید لوازم خانگی اشاره کرد و اذعان نمود که این افزایش تولیدات در سال جهش تولید اتفاق خوبی خواهد بود و امیدواریم که تولید کنندگان داخلی بتوانند از این فرصت استفاده کنند.